Plaja Din Vama Veche, Ne E Cam Dor De Ea Nu? - Zenit Vama-Veche
Blog Zenit Vama-Veche

Plaja Din Vama Veche, Ne E Cam Dor De Ea Nu?

Plaja Vama Veche se afla pe locul 14 din 34 de plaje din regiunea Constanta la 47,4 km de centrul orasului Constanta. Plaja este situată într-o zonă urbană.

Este o coastă spațioasă, cu apă turcoaz și nisip auriu, așa că nu ai nevoie de pantofi speciali. Claritatea intrării în apă este destul de normală. Această plajă este potrivită pentru diferite categorii de oameni, călători singuratici, iubitori de evadare de relaxare, seniori etc. Este parțial aglomerată în timpul sezonului de vârf.

În ciuda faptului că o parte semnificativă a plajei este ocupată de resorturi, există încă o zonă destul de mare cu acces gratuit. Facilitățile de pe plajă sunt disponibile numai pentru vizitatorii din zona stațiunii. Lista lor include șezlonguri și umbrele, restaurant pe plajă, vestiare, dușuri, toalete. Există, de asemenea, posibilitatea de a face diferite activități acvatice, cum ar fi catamarane sau caiacuri. În timpul sezonului această linie de plajă este supravegheată de salvamari.

Plaja Vama Veche este situata in județul Constanta în satul cadrul Vama Veche, ceea ce o face ușor accesibilă și deci populară în rândul calatorilor. În sezonul de vârf acest lucru poate fi placut celor cărora le place distracția, datorită afluxului mare de turiști.

Plaja se întinde pe coasta însorită, în limitele așezării, nu este greu de ajuns la ea. Dacă șederea dumneavoastră este situată nu departe de plajă (cum ar fi la Zenit Vama Veche), puteți ajunge la ea mergând pe jos. În acest caz, nu veți fi legat de găsirea locurilor de parcare sau de programul de transport în comun. Dacă călătoriți cu mașina, utilizați GPS-ul.

În orice caz, nu uitați de disponibilitatea transportului public și a taxiurilor.

În orice caz dacă ajungi în Vama-Veche vei avea parte de o găzduire primitoare la Zenit Vama-Veche unde poți face o rezervare chiar AICI.